Vildt: UFC-boss Dana White overrasker YouTuber med 1,8 millioner

Af: Nicolai Busekist

|

14/07/2022 09:00

Mest læste i dag

UFC-boss Dana White overraskede en YouTube-stjerne med 250.000 dollars (1,8 millioner kroner) i kontanter til hans fødselsdag.

Kyle Forgeard, der er en del af YouTube-gruppen Nelk Boys, fik sig noget af en overraskelse på sin fødselsdag. Dana White gav ham nemlig hele 250.000 dollars i kontanter.

Det er intet nyt, at UFC-bossen har et godt forhold til YouTube-stjernen, som ofte deltager ved UFC-begivenhederne - og laver reklame for dem.

I forbindelse med Kyle Forgeards 28 års fødselsdag, havde Dana White tage en kasse frem, da de sad og spiste. Inde i kassen gemte der sig en plastikpose, der var fyldt med kontanter.

"Holy f**k. Det er for vildt, bro. Tak," lød det fra Kyle Forgeard, da han så, hvad Dana White havde givet ham i anledning af hans fødseldag.

Videoen, der er blevet delt på det sociale medie Twitter, har fået en del opmærksomhed, da Dana White før i tiden har fået meget kritik for at underbetale sine kæmpere.

Derfor er der også mange, der har kommenteret på videoen, som mener, at han burde betale sine kæmpere bedre, i stedet for at give YouTube-stjerne store gaver.

"Han giver de penge væk, han stjal fra kæmperne," lød det blandt andet fra den tidligere UFC-stjerne Jon Fitch, der tydeligvis er vred over, hvad han har set.