Danske Jonas Vingegaard havde håbet, at han kunne runde sæsonen af med en sejr ved Lombardiet Rundt. Sådan gik det dog ikke.

Lørdagens Lombardiet Rundt blev det sidste løb i år for den danske cykelstjerne. Her gik han efter sejren, men endte med at måtte tage til takke med en 16. plads.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard tilføjer nyt løb til kalenderen

Selvom han havde drømt om at runde sæsonen af med endnu en flot sejr, så ville benene ganske enkelt ikke, som han ville, da det gjaldt.

Det gjorde Jonas Vingegaard klart efter løbet, der endte med at blive vundet af Tadej Pogacar, som også lod sig hylde som vinder sidste år.

Den slovenske stjerne stak afsted med flere rytter på næstsidste stigning på ruten. Her trak blandt andet Enric Mac med, men Vingegaard var nødt til at smide håndklædet i ringen, da han ikke kunne følge med.

“Jeg manglede et par procent. Jeg prøvede at indhente dem og gav alt, men jeg sprængte mig selv i luften,” udtalte han til Jumbo-Vismas hjemmeside efter løbet ifølge Ritzau.

Han fortæller også, at han kunne have kørt mere defensivt, og dermed havde sikret sig en femteplads. Han valgte dog at gå efter sejren, men det gav ikke pote for ham.

LÆS OGSÅ: Pierre Gasly vinker farvel til Alpha Tauri

“Jeg kan konkludere, at jeg bare ikke var stærk nok til at køre om sejren i dag. I slutningen af en fantastisk sæson er det ikke en katastrofe. Jeg var fokuseret på at vinde løbet. Desværre gik det ikke sådan,” lød det også fra Vingegaard.