Anders Antonsen trækker sig fra VM

Af: Nicolai Busekist

|

10/05/2023 09:57

Mest læste i dag

Den danske stjerne Anders Antonsen har i sidste øjeblikket trukket sig fra Sudirman Cup.

Hverken Anders Antonsen eller Frederik Søgaard kommer til at deltage i VM for blandede hold, når det løber af stablen i Kina, da de begge har været nødt til at trække sig med skader.

Det oplyser Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

Onsdag er der afgang for de danske spillere, der skal være med i den prestigefyldte turnering, der også går under navnet Sudirman Cup.

Cheflandstræner Kenneth Jonassen har forklaret, at man ikke turde at tage et sats ved at inkludere spillere, der havde problemer med skader. Heller ikke selvom der var mindre skader.

"Vi havde selvfølgelig håbet, at Frederik og Anders var blevet klar, men de har nogle småskavanker, som de ikke er blevet helt kvit," siger han.

"Vi skal som udgangspunkt kunne bruge alle spillere 100 procent, og derfor vurderer vi, at de ikke er konkurrencedygtige nok til at tage af sted."

Han siger også, at de ikke ønsker at forværre deres skade, hvorfor det er bedre, at de ikke deltager i dette års Sudirman Cup.

"Samtidig ønsker vi heller ikke at forværre deres skadessituation. Det er vi selvfølgelig super ærgerlige over både på deres og vores vegne," siger han i pressemeddelelsen.

I stedet har man valgt at udtage Lasse Mølhede til at dække ind. Hvis det ender med, at han kommer på banen, vil det betyde, at han får sin debut ved Sudirman Cup.

I år er Danmark i gruppe med Kina, Singapore og Egypten. Danskerne spiller deres første kamp søndag kl. 11 dansk tid, hvorefter de skal spille igen tirsdag og torsdag.