Han er ustoppelig: Viktor Axelsen fortsætter vild stime

14/01/2023 07:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Shi Tang/Getty Images

Mest læste i dag

Viktor Axelsen er ikke til at stoppe, og fortsætte sin vilde stime med en sikker sejr over Kenta Nishimoto.

Danske Viktor Axelsen har taget hul på en ny sæson på samme vis, som han afsluttede den forgangne. Det skriver Ritzau.

Fredag beviste han på ny, at han er værd at stoppe. Her vandt han over japanske Kenta Nishimoto, som han besejrede med 21-6, 21-12 i kvartfinalen ved Super 1000-turneringen Malaysia Open.

Hans sejrede på så overbevisende vis, at det ikke tog ham mere end 37 minutter at besejrede Nishimoto, der er nummer 17 i verden.

Den japanske stjerne har tidligere haft svært ved at vinde over Axelsen, hvorfor fredagens sejr var den syvende i træk. Kun én gang har Nishimoto vundet over Axelsen, hvilket skete i 2016.

Japanerne kom godt fra start, da Axelsen begik mindre fejl, der var nok til at sende hans modstander i front med 4-2. Derefter skruede Axelsen op for tempoet til et niveau, hvor Nishimoto ikke kunne følge med.

Herefter formåede han at sikre sig hele ti point i træk, hvilket nærmest lukkede første sæt allerede dér. Alligevel skruede danskeren ikke ned for tempoet, men blev ved at køre afsted.

Første sæt var klaret på omtrent 15 minutter, da Axelsen havde vundet 21-6. I andet sæt fortsatte han med sit høje tempo, og lagde ud med en føring på 7-2, inden Nishimoto fik reduceret til 4-7.

Herefter havde to spillere en duel, hvor bolden gik over nettet hele 35 gange. Her viste den danske stjerne, hvorfor han er verdens bedste badmintonspiller.

Sejren i den lange duel, var nok til at få Axelsen i gang igen, hvorfor han vandt otte ud af de næste ti point. Han fik lukket kampen ved første mulighed, da han vandt på den første matchbold.