Han har på magisk vis taget badminton-verdenen med storm: "Det er for tidligt at snakke om Viktor Axelsen"

16/08/2023 11:00

|

Emil Martesen

Foto: How Foo Yeen/Getty Images

Mest læste i dag

Inden længe står de med stor sandsynlighed ansigt til ansigt.

H.S. Prannoy er en af Indiens mest lovende badmintonspillere.

Men vejen dertil har bestemt ikke altid lagt i kortene.

Han har haft en bemærkelsesværdig rejse fra at være en talentfuld spiller på kanten til at blive landets største medaljehåb ved de kommende verdensmesterskaber og de olympiske lege i Paris.

Med en blanding af erfaring, færdigheder og en urokkelig attitude har H.S. Prannoy formået at overgå selv de yngste modstandere på banen.

I et dybdegående interview med Sportstar reflekterede H.S. Prannoy over sin karriere.

Og her lagde han ikke skjul på, at han har stået overfor en række udfordringer.

Her talte han om vigtigheden af at forstå sit eget spil, sin fysiske form og den mentale styrke, der kræves for at konkurrere på det højeste niveau.

Han fremhævede også sin sejr ved Malaysian Open som et vendepunkt i hans karriere, der gav ham den nødvendige selvtillid til at konkurrere mod verdens bedste.

H.S. Prannoy delte også sine tanker om det kommende verdensmesterskab, der inden længe løber af stablen i København og den potentielle udfordring ved at møde spillere som Viktor Axelsen.

Han understregede vigtigheden af at tage en kamp ad gangen og ikke lægge for meget pres på sig selv ved at tænke for langt frem.

Med en karriere fuld af højdepunkter, herunder sejren ved Thomas Cup, sølvet ved 2010 Youth Olympics og triumfen ved Malaysian Open, er der for alvor lagt i kakkelovnen til et spændende verdensmesterskab, der blændes op for d. 21 august.

H.S. Prannoy frem til flere muligheder for at repræsentere Indien og stræbe efter yderligere succes på den internationale badmintonscene.