Jonas Vingegaard gav klar besked om sine problemer: Nu er der nyt

Af: Emil Martesen

|

07/09/2023 16:00

Badminton
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt fra den danske cykelstjerne.

Mest læste i dag

Efter en turbulent start på Vuelta a España, hvor maveproblemer plagede ham og flere andre ryttere, er Jonas Vingegaard nu for alvor klar til at tage hul den sidste del af det spanske etapeløb.

Den dobbelte Tour de France-vinder, der i øjeblikket befinder sig på en syvendeplads i klassementet, lægger dog ikke skjul på, at han ikke har mistet sin optimisme og ser frem til de kommende etaper, der passer bedre til hans styrker:

"Jeg tror, at det, jeg har haft det lidt svært ved, er det eksplosive. Så jeg glæder mig til at komme ind i de lange stigninger", lyder det fra den ydmyge Glyngøre-dreng til TV 2.

Han fortæller i samme ombæring, at han har det meget bedre efter at have krydset målstregen på løbets 11. etape onsdag.

Og selvom han har tabt nogle sekunder til de andre favoritter i løbets første halvdel, er han ivrig efter at tage fat på de lange stigninger, der venter i de kommende dage.

På den 11. etape formåede Jonas Vingegaard at holde trit med de øvrige favoritter, hvilket for alvor lægger i kakkelovnen til en spændende afslutning på Vueltaen.

Men det er bestemt ikke kun den eneste positive melding.

På onsdagens etape markerede Andreas Kron sig endnu engang, da han blev nummer tre på etapen efter en lang dag i udbrud.