Lårskade får konsekvenser for Viktor Axelsen

Af: Nicolai Busekist

|

21/05/2023 07:26

Mest læste i dag

Viktor Axelsen måtte fredag trække sig fra en kamp ved VM på grund af en forstrækning. Nu viser det sig, at det får konsekvenser for ham.

Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen kommer ikke til at vende tilbage til badmintonbanen i nærmeste fremtid. Derimod forventer han selv, at han skal sidde over et par turneringer over.

Fredag var han nødt til at udgå fra sin kamp ved VM for blandede hold, Sudirman Cup. Det var han, da han pådrog sig en skade, der ved en efterfølgende scanning har vist sig at være en forstrækning i baglåret.

Derfor er der ikke nogen chance for, at han kommer i aktion i de kommende uger. Det har den danske stjerne selv meldt ud på både Instagram og Twitter.

"Den MR-skanning, jeg har været igennem, viste det forventede, hvilket er en forstrækning i mit venstre baglår," skriver han.

"Derfor vil jeg ikke være i stand til at indtage banen i den kommende periode, og jeg vil misse et par turneringer. Jeg tager en dag ad gangen, og jeg ser frem til at komme i fulde omdrejninger igen."

Desuden benytter han også muligheden for at sende en tak til dem, der hjalp ham, da han pådrog sin skade. Det omfatter både de læger, holdkammerater og frivillige, der stod klar med assistance.

Det var dog ikke blot Viktor Axelsen, der måtte forlade Sudirman Cup efter fredagens kvartfinalen i Malaysia. Derimod blev det endestationen for hele det danske mandskab, der derfor måtte rejse hjem.

I de kommende uger vil der blive afviklet et par mindre World Tour-turneringer i Malaysia og Thailand. Disse turneringer forventes det, at den 29-årige dansker sidder over.

I starten af juni bliver der taget hul på større turneringer i Singapore og Indonesien. Hvorvidt Axelsen når at blive klar til disse, er naturligvis svært at spå om.