Viktor Axelsen melder ud: Trækker stikket

Af: Nicolai Busekist

|

27/03/2023 07:58

Mest læste i dag

I de seneste uger har danske Viktor Axelsen ikke haft den succes, han er vant til at have på badmintonbanen. Det har nu fået ham til at trække stikket.

Viktor Axelsen gik ind til All England med et håb om endnu en triumf, men sådan skulle det ikke gå. I stedet blev han sendt ud af den prestigefyldte turnering allerede i ottendedelsfinalen.

Lørdag aften blev han igen sendt ud af en turnering tidligere end forventet, da den danske stjerne tabte i semifinalen ved Suisse Open.

Kampen gik slet ikke, som Axelsen havde regnet med, og han endte med at tabe ganske stort til Chou Tien Chen, der er nr. 6 i verden. Chen trak sig ud af kampen med en sejr med cifrene 10-21, 15-21.

Dette har nu ført til, at han har valgt at trække stikket for en stund, da han har brug for at komme væk fra 'alt relateret til badminton' i et nogle dage.

Han vil tage en pause, hvor han vil have fokus på at vende retur til et højt fysisk og mentalt niveau, inden han vender retur til badmintonbanen.

"For mig personligt har jeg nu brug for nogle dage med min familie væk fra hallerne og alt relateret til badminton. Så kan jeg regruppere og finde tilbage til et solidt mentalt og fysisk niveau," skriver Viktor Axelsen på Instagram.

I alt har han spillet 16 kampe i 2023 i år. Indtil videre er det blevet til tre nederlag.