Viktor Axelsen reagerer på stor triumf

19/06/2023 06:35

|

Nicolai Busekist

Foto: Shi Tang/Getty Images

Mest læste i dag

Badmintonstjernen Viktor Axelsen var en glad mand, da han søndag formåede at vinde Indonesia Open for tredje gang i træk. 

Viktor Axelsen havde ikke selv regnet med, at det ville gå så godt, som det har gjort i denne uge under Super 1000-turneringen Indonesia Open. 

Derfor var han også overrasket over at have vundet finalen søndag. Han formåede tilmed at gå hele vejen gennem turneringen, uden at tabe et eneste sæt undervejs. 

Den primære grund til, at han har været overrasket over dette er, at han netop er vendt retur fra en skade. For en måned siden pådrog han sig en muskelskade, som har betydet, at han har misset tre turneringer i træk. 

Han satte sig dog et mål om, at han ville nå at blive klar til Indonesia Open. Og det er nåede han. Men ikke nok med det, så kunne han også søndag lade sig kåre som vinder af turneringen. 

I finalen stod han mod indoneseren Anthony Ginting, hvorfor en stor del af publikum var imod den danske stjerne. Det gjorde doge ingen forskel, da han vandt helt suverænt med cifrene 21-14, 21-13. 

"Jeg er meget overrasket, selv om jeg altid tager til turneringer for at vinde," sagde Axelsen i vinderinterviewet på TV2 Sport ifølge Ritzau. 

"Jeg har vundet for tredje gang, og det var sidste gang, at Indonesia Open blev afholdt i Istora Senayan (hallen i Jakarta, red.). Det er helt skørt." 

Flere gange under finalen, kunne man høre, at publikum gjorde et ihærdigt forsøg på at piske Ginting til sejr. Det betød dog intet for den danske stjerne. 

Og selvom de holdt med Ginting, sendte han alligevel en tak til de fremmødte fans. Den 29-årige stjerne har nu vundet Indonesia Open for tredje år i træk. 

Dermed fik han også cementeret, hvorfor det netop er ham, der ligger nummer 1 på verdensranglisten. Ginting, som Axelsen slog i finalen, er i øvrigt nummer 2 på listen.