Viktor Axelsen taler ud efter finale: Kunne være gået begge veje

Af: Nicolai Busekist

|

19/11/2023 18:00

Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen er overbevist om, at det kunne være gået begge veje, da han søndag spillede finale i Japan Masters.

Mest læste i dag

Søndag morgen dansk tid kunne Viktor Axelsen løfte hænderne i vejret. Her kunne han nemlig glæde sig over at være den første vinder af den nystartede badmintonturnering Japan Masters.

Det var dog ikke nemt for den danske stjerne, hvorfor kampen endte med at tage over en time. Første sæt vandt han med 22-20, mens andet sæt blev vundet med 21-17.

Axelsen har tidligere på ugen forklaret, at han ikke selv havde regnet med at stå i finalen. Han stillede nemlig op til turneringen med en skade, men det forhindrede ham ikke i at vinde over kinesiske Shi Yuqi i finalen.

"Det var en herresinglekamp på virkelig højt niveau," sagde han efter kampen ifølge Rtizau.

"Shi Yugi er en rigtig stærk modstander, og hvis han havde formået at vinde første sæt, kunne det være gået begge veje."

Axelsen kan ikke ligefrem se frem til at få en lang pause. Derimod skal han i aktion i næste uge, hvor han skal deltage i China Masters, som er en såkaldt Super 750-turnering.

Det er dog ikke noget, som han er begyndt at tænke på endnu. Tværtimod har han valgt at fokusere på at nyde sin finalesejr i Japan Masters.

China Masters er den sidste store turnering i denne sæson, inden det i midten af december er tid til at spille BWF World Tour Finals, som bliver afviklet i kinesiske Hangzhou.

Inden da er der en række mindre turneringer, men det er ikke noget af betydning. Derfor vil den danske stjerne sandsynligvis rette fokus mod BWF World Tour Finals, når China Masters er overstået.