Lewis Hamilton kaster håndklædet i ringen

Af: Nicolai Busekist

|

16/11/2023 09:00

Mercedes-kører Lewis Hamilton har besluttet at kaste håndklædet i ringen efter en vanskelig sæson.

Mest læste i dag

Den syvdobbelte verdensmester var optimistisk efter Mercedes' præstationer i Austin og Mexico. Derfor troede den britiske racerkører, at de var på vej tilbage.

Men i Brasilien gik det helt galt for Mercedes. Derfor stod det også klart, at de stadig har store problemer med deres W14. Faktisk gik teamchef Toto Wolff så vidt at kalde løbet for 'det værste i 13 år'.

Hamilton var også hurtig til at komme med kritik af bilen efter løbet. I denne forbindelse understregede han igen, at Red Bull vil fortsætte med at dominere, indtil de nye regler træder i kraft i 2026.

Forud for Las Vegas Grand Prix er Hamilton blevet spurgt om, hvorvidt de har fundet ud af, hvad der var deres problemer i Brasilien.

"Vi ved 100%, hvad der gik galt i Brasilien. I sidste ende gjorde vi ikke et godt stykke arbejde, men vi tog en masse læring med i forhold til, hvor vi skal hen og hvordan vi skal udvikle os," sagde han til Sky Sports.

"Gennem fiasko er der altid ting, du kan tage ved lære af disse. Når vi kommer til Las Vegas, har vi en bedre tilgang, men vi ved stadig ikke, hvordan bilen kommer til at være her."

"Det er stadig ikke en mesterskabsvindende bil, og jeg tror ikke engang, at den kan vinde løb."

Hamilton frygter for, at den dårlige form fortsætter i næste sæson. Det har nemlig vist sig, at Mercedes har svært ved at omdanne deres nuværende filosofi til en konkurrencedygtig bil.

"Vi har allerede gjort så meget arbejde i løbet af året. Jeg er med i en gruppechat med forskellige afdelinger, og jeg tjekker den altid," sagde Hamilton.

"Men jeg er nødt til at lade fyrene gøre det, de er bedst til. Jeg kommer altid til at spekulere på, hvad de laver, men du skal bare give dem tid."

"Det er små skridt hver uge, og jeg skal have hovedet på det rette sted. Jeg skal komme i form, forberede mig til næste sæson og bruge lidt tid sammen med min familie. Det har været en hård sæson."