Kevin Magnussen om løb i Las Vegas: Kan være en udfordring for alle

Af: Nicolai Busekist

|

15/11/2023 19:00

Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet skal i denne weekend køre det første løb i Las Vegas i mere end 40 år.

Mest læste i dag

Las Vegas Grand Prix bliver en stor begivenhed, der ikke kun kommer til at bestå af racerløb. Derimod er der også sørget for en lang række andre attraktioner, hvilket blandt andet omfatter en koncert med Swedish House Mafia.

De 20 kørere har dog været meget splittede med hensyn til deres syn på det nye løb i kalenderen. Mange har set frem til det ekstravagante løb, mens andre ikke bryder sig om det. I sidstnævnte gruppe finder man blandt andet Max Verstappen.

Kevin Magnussen siger forud for løbsweekenden, at det kan vise sig at blive et udfordrende løb for alle. Det skyldes naturligvis, at ingen af kørerne har erfaring med at køre på banen.

“Las Vegas Grand Prix er det mest hypede løb, jeg nogensinde har deltaget i. Det er enormt spændende. For mig som kører og Formel 1 som sport. Vi kan ikke vente med at se, hvordan dette løb kommer til at se ud," siger han til Haas' hjemmeside, og fortsætter: 

"Vi ved, at denne bane vil være ret unik med alle langsiderne. Vi holder også øje med vejrudsigten for at se, hvor koldt det bliver, da det kan være en rigtig udfordring for alle. Alt i alt er det rigtig spændende."

Den danske racerkører siger også, at det kan blive en udfordring med de lave temperaturer, da løbet køres om aftenen. Derfor er det helt sikkert noget, der skal være i fokus hos både kørere og hold.

"Hvis det bliver så koldt om aftenen, så bliver det meget svært at få dækkene op i temperatur. Vi kan få os noget af et syn - det kommer til at handle om at få temperatur i dækkene. Downforce hjælper med det, så lad os se, hvordan det går," siger han.