Formel 1-kørere tilbudt 'gratis hyggestund' af bordelarbejdere forud for Las Vegas Grand Prix

Af: Nicolai Busekist

|

14/11/2023 18:00

Las Vegas er kendt for gambling, fine restauranter og shopping. Men det er ikke alt, hvad storbyen er kendt for.

Mest læste i dag

Hvert år er der flere millioner turister, der besøger Las Vegas. De ankommer til byen af flere grunde, da byen er kendt for alt fra gamling til fine restauranter.

Det er dog ikke uden grund, at byen også har fået tilnavnet Sin City. Det skyldes, at der også er mange natklubber og bordeller i byen.

Og nu har Formel 1-kørerne, som i denne weekend skal deltage i Las Vegas Grand prix, fået et lettere bizart tilbud. To bordelarbejdere har nemlig tilbudt dem en 'gratis hyggestund' under deres ophold i Nevada.

Addison Gray og Alice Little er begge store fans af Formel 1, og derfor er de klar til at give kørerne et tilbud udover det sædvanlige.

"Der er Formel 1-feber i Las Vegas i denne måned. Vi er alle parate til den store begivenhed," siger Little ifølge Express.

"Enhver kører, der ønsker at få deres hjerter til at slå og fejre Formel 1 med mig og Addison, vil blive forkælet med 100 procent gratis hyggestund."

Desuden er der også et godt tilbud til alle de mange tilskuere, der rejser til Las Vegas for at overvære løbet. Little og Gray har nemlig valgt at lave et helt særligt tilbud til de mange tilskuere.

"Siden Formel 1 forbød deres fantastiske grid-piger i 2018, har begivenhederne overvældende meget manglet sexappeal," sagde Gray.

"Vores tilbud er ikke kun en gestus af kærlighed til F1. Det er en invitation til fans, som kan svælge i en oplevelse, hvor sexappeal bliver fejret og ikke sat på sidelinjen. For i vores verden er det ikke forbudt. Det er stjernen i showet."