Viktor Axelsen taler ud: "Jeg har været lidt ude i tovene"

Af: Emil Martesen

|

22/08/2023 09:47

Mest læste i dag

Den danske badminton-stjerne taler ud kort før der tages hul på anden runde ved VM.

Mens mange sportsudøvere ofte fremhæver deres triumfer, er det sjældent, at de åbent taler om de udfordringer, de står ansigt til ansigt med.

Men det har den evigt populære Viktor Axelsen valgt at gøre en ende på.

I kølvandet på en overbevisende sejr i sin første runde ved VM, står Viktor Axelsen inden længe over for en mere udfordrende modstander - nærmere bestemt den unge og talentfulde Christo Popov fra Frankrig.

Og selvom den danske badmintonstjerne tidligere har besejret Popov i flere kampe, har han også oplevet øjeblikke, hvor han har følt sig presset:

"De sidste par gange, jeg har mødt ham, har det været en svær størrelse for mig. Jeg har været lidt ude i tovene i nogle af kampene", indrømmede Viktor Axelsen til Ekstra Bladet.

Men i stedet for at fokusere på fortidens udfordringer, lægger Viktor Axelsen det bag sig og kigger fremad med optimisme og selvtillid.

Han benytter samtidig lejligheden til at rose Popov for hans evner på banen og ser frem til en spændende kamp.

Og udover hans forberedelser til den kommende kamp, lagde Viktor Axelsen ikke skjul på, at han følte sig godt tilpas på banen:

"Jeg fik bevæget mig rigtig fornuftigt, spillede godt og følte mig godt tilpas derinde. Så jeg er meget, meget glad for min præstation".

Viktor Axelsen tørner ud senere i dag, tirsdag, mod Christo Popov.

Tryk her for at komme til forsiden.