Drama i NBA: LeBron James slår modstander til blods

Af: Nicolai Busekist

|

22/11/2021 08:19

Mest læste i dag

Den verdenskendte basketstjerne LeBron James blev i nat smidt ud en NBA-kamp, efter at have slået en modstander til blods.

I nat tørnede Los Angeles Lakers sammen med Detroit Pistons i NBA. Og denne kamp udviklede sig til et stort drama.

I kampens tredje periode kom LeBron James i klammeri med Isaiah Stewart, hvilket resulterede i, at sidstnævnte fik en ordentlig kæberasler.

Og det satte gang i en række dramatiske minutter, hvor Detroit Pistons-spilleren, der havde blod i hele ansigtet, ville have hævn.

Det førte til, at den kun 20-årige Pistons-spiller flere gange forsøgte at gå til angreb på den verdenskendte Lakers-stjerne.

Flere gange tromlede han hen over både holdkammerater, modstandere, ledere og dommere, der alle forsøgte at sætte en stopper for de voldsomme scener.

Selvom han ivrigt forsøgte, lykkedes det dog aldrig for den unge Pistons-spiller at få fat i LeBron James, der under hele forløbet forholdt sig i ro.

Efterfølgende besluttede dommerne, at begge spillere havde fortjent en udvisning, og dermed blev LeBron James sendt ud for blot anden gang i sin NBA-karriere.

Pressen var naturligvis meget ivrige efter at få LeBron James i tale efter kampen, men den 36-årige Lakers-legende ønskede ikke at udtale sig efter kampen.

Nattens kamp endte 121-116-sejr til Los Angeles Lakers, men allerede på søndag skal de to hold i kamp igen.