Helt vildt: LeBron James-trøje solgt for enormt beløb

29/01/2023 07:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Ronald Martinez/Getty Images

Mest læste i dag

Det er intet nyt, at det kan være dyrt at få fingrene i NBA-trøjer båret af store spillere. Det blev igen slået fast fredag, hvor en LeBron James-trøje blev solgt.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i en NBA-trøje, der har været båret af LeBron James, skal du være klar til at grave dybt i lommerne.

Det står klart, efter en køber fredag på en auktion i New York City betalte intet mindre end 3,7 mio. dollars for en trøje, der har været båret af LeBron James i 2013, hvor han spillede for Miami Heat.

For det store beløb, der svarer til ca. 25 mio. kr., skulle man den glade køber altså betale for en trøje, der har været båret af den kendte NBA-stjerne under finaleserien i 2013.

Som sagt, så var han dengang en del af det Miami Heats-hold, der sikrede sig et mesterskab, da de i syv kampe vandt over San Antonio Spurs. Den trøje, der fredag blev solgt, blev båret af James i den syvende og sidste kamp.

Det er første gang, at der er blevet betalt et beløb på dette niveau for en af hans trøjer, skriver nyhedsbureauet AFP.

Hidtil har rekorden været på 630.000 dollars, hvilket svarer til godt og vel 4,3 mio. kr. Det var, hvad en køber skulle betale for LeBron James' All-Star-trøje fra 2020.

Til trods for, at det var en stor sum penge, der blev betalt for James' trøje fredag, er det ikke i nærheden af de 10,1 mio. dollars (75 mio. kr.), der blev betalt for en Michael Jordan-trøje sidste år.