Kritiserer hans ego: Charles Barkley taler ud om Michael Jordan

29/03/2023 07:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Aurelien Meunier/Getty Images

Mest læste i dag

Charles Barkley har nu valgt at åbne op om, hvad der er sket, siden hans forhold til Michael Jordan er kollapset.

Både Barkley og Jordan var superstjerner i NBA i 90'erne, og bliver begge betragtet som nogle af de bedste, der nogensinde har spillet i den amerikanske basketliga.

Jordan, som mange mener er den bedste spiller nogensinde, vandt seks NBA-mesterskaber, mens Barkley er kendt som værende den bedste spiller i NBA-historien, der aldrig har vundet mesterskabet.

Dengang var de rivaler på banen, og havde også en række tætte kampe i løbet af deres karrierer, men udenfor banen var de venner. Faktisk har Barkley tidligere udtalt, at de var 'bedste venner'.

I dag har de begge været pensioneret i mere end 20 år, og er flere gange blevet spottet på golfbanen sammen.

Men i de seneste 10 år har de ikke sagt et ord til hinanden, efter et skænderi. Nu har Barkley valgt at åbne op om, hvad der endte med at sætte en stopper for deres venskab.

"Michael var uenig i noget, jeg sagde, og han droppe venskabet," sagde Barkley til CBS.

"Jeg sagde, at jeg tror, at han ikke har nok mennesker omkring sig, der vil sige 'Nej' til ham. Og han blev virkelig fornærmet. Vi har ikke talt sammen siden - han blev rasende."

"Han ringede til mig, og det sidste, jeg hørte var: 'F**k dig! Du skulle forestille at være min ven'."

Barkley forsvarede også sin beslutning om at kritisere Jordans beslutninger og måde at agere som Charlotte Hornets-ejer.

"Jeg gør mit arbejde, for jeg har ingen troværdighed, hvis jeg kritiserer andre mennesker i samme båd og ikke kritiserer min bedste ven," sagde han.

"Jeg har også et ego. Du kan ikke være god til noget... Det giver dig ikke ret til at være en fjols. Han har mit nummer, hvis han vil snakke)."

Jordan er ikke blevet interviewet siden 2020, og har talt meget lidt om sit forhold til Barkley.