LA Lakers-stjerne ude med skade

Af: Nicolai Busekist

|

17/02/2022 17:38

Mest læste i dag

Lakers-stjernen udgik i onsdagens kamp mod Utah Jazz med en skade. Nu skal de undvære ham i den nærmeste fremtid.

Los Angeles Lakers skal igen undvære deres stjernespiller Anthony Davis. Han er ifølge Sportsnaut ude med en ankelskade, der vil holde ham ude af truppen de næste to uger.

Dog kan Lakers ånde lettet op, da scanninger har vist, at han ikke har brækket noget i ankelregionen. Det så ellers slemt ud, da han skulle hjælpes af banen, fordi han ikke kunne støtte på sin højre fod.

LA Lakers har været igennem en skadesplaget sæson indtil videre, hvor både Davis og LeBron James har været ude med skader. Det har vist sig i tabellen, hvor Lakers i øjeblikket ligger på en 9. pladsen. 

Lakers-træneren Frank Vogel tager det dog med oprejst pande, og prøver at se fremad uden Anthony Davis:

"Vi skal vinde kampe, indtil vi får ham tilbage, så enkelt er det. Vi kan ikke have ondt af os selv. Vi ved ikke, hvor længe det vil vare, men vi skal vinde så mange kampe, som vi kan, og tro på den gruppe af spillere, vi har. Og forhåbentlig er vi i stand til at blive fuldtallig så hurtigt som muligt," sagde Frank Vogel efter kampen.

Den 28-årige Anthony Davis var ellers lige kommet tilbage fra en skadesperiode på 17 kampe. Men nu må han ud på sidelinjen igen.