NBA-stjerne sætter vild rekord

Af: Nicolai Busekist

|

01/03/2022 12:14

Mest læste i dag

NBA-stjernen satte i kampen mod San Antonio Spurs en vild rekord. 

NBA-stjernen Ja Morant scorede natten til tirsdag 52 point mod San Antonio Spurs. Det er det højeste antal point i holdet Memphis Grizzlies' historie.

Han scorede 22 ud af 30 field goal-forsøg, hvilket satte endnu en Grizzlies-rekord i 118-105-sejren over San Antonio Spurs.

Grizzlies-sejren stoppede Spurs-træneren Gregg Popovich i at udligne Don Nelsons NBA-rekord for flest trænersejre i den regulære sæson.

Men den garvede træner havde kun rosende ord tilovers for Ja Morant: 

"Han er en fantastisk spiller. Hvad kan du ellers sige om ham. Det er ikke kun fordi, at han er atletisk. Alle siger, at han er atletisk. Andre siger, at han er overnaturlig, fordi han er så hurtig. Han er en klog spiller, der ved, hvad der foregår på banen. Når du kombinerer de ting, har du noget særligt," sagde Gregg Popovich ifølge BBC.

Han lavede også helt særlige ting i kampen mod Spurs, hvor flere højdepunkter blev produceret. 

Der var særligt to højdepunkter, der sprang i øjnene i hans imponerende forestilling.

Han landede en utrolig dunk over den 2.13 meter høje Spurs-spiller Jakob Poeltl, efterfulgt af et flot fadeaway-skud lige inden pausen.

Memphis Grizzlies ligger lunt i svinget til at komme i NBA-playoff, eftersom de ligger på en tredjeplads i Western Conference.