Tidligere NBA-spiller anholdt for vold mod søn

Af: Nicolai Busekist

|

14/10/2022 09:58

Mest læste i dag

Den tidligere NBA-spiller blev mandag anholdt i LaGuardia-lufthavnen i New York.

Den tidligere basketstjerne, Ben Gordon, var på vej til Chicago med sin tiårige søn. Så langt nåede de dog aldrig, for den tidligere NBA-spiller blev nemlig anholdt inden.

Den 39-årige Gordon blev lagt i håndjern omkring kl. 20.45. Ifølge New York Post blev han anholdt for vold mod sin søn. Mediet skriver, at kilder fortæller, at han angiveligt skulle have slået ham.

Efter anholdelsen blev hans søn hentet af sin tante, der kørte ham til et nærliggende børnehospital i New York. Ben Gordon blev i stedet taget med på politistationen.

New York Post oplyser, at deres kilder har fortalt, at der var to politifolk, der pådrog sig mindre skader under anholdelsen. Det vides ikke hvordan, men det tyder ikke på, at anholdelsen er gået helt stille for sig.

Den tidligere basketstjerne har tidligere været i klammeri med politiet, hvorfor det bestemt ikke er første gang, at han er blevet lagt i håndjern.

Blandt andet er han før blevet anholdt for overfald, røveri, for at køre med falsk nummerplade samt at udløse en brandalarm i en bygning, hvor der ikke var brand.

I løbet af sin karriere nåede han at spille for både Chicago Bulls, Detroit Pistons, Charlotte Bobcats, Orlando Magic og Texas Legends.

Han spillede intet mindre end 11 sæsoner i NBA, inden han valgte at trække sig tilbage i 2017.