Vanvittigt: Michael Jordan sagde nej til 660 millioner for to timers arbejde

Af: Nicolai Busekist

|

29/11/2021 13:33

Mest læste i dag

Michael Jordan er ikke en mand, man kan få til hvad som helst. Heller ikke, hvis du tilbyder ham 660 millioner kroner.

Michael Jordan har ikke problemer med at få økonomien til at hænge sammen. Det skyldes ikke mindst hans indbringende NBA-karriere hos Chicago Bulls, men især hans partnerskab med Nike.

Hvert år tjener han store summer på samarbejdet med Nike, der indebærer, at Jordan-navnet kan bruges til sko, beklædning m.m.

Af denne grund har Michael Jordan heller ingen økonomiske bekymringer, hvorfor man ikke får ham til hvad som helst for penge. Heller ikke, hvis du er villig til at tilbyde ham 660 millioner kroner for to timers arbejde.

Det har Jordans agent, David Falk, ifølge B.T. slået fast i et interview med WFAN. Heri fortæller han, at Jordan valgte at takke nej til det store millionbeløb, selvom det kun krævende en lille indsats.

"For tre år siden kom jeg med en aftale til ham, der ville indbringe 100 millioner dollar (ca. 660 millioner kroner, red.)," fortæller David Falk i interviewet med WFAN.

Herefter slår han fast, at basketballikonet ikke skulle andet, end at 'lægge navn til og bakke op om produktet' samt møde op i timer for at annoncere produktet.

Det ville have resulteret i en timeløn på 330 millioner kroner, men alligevel besluttede den tidligere Chicago Bulls-spiller sig for at takke pænt nej til det lukrative tilbud.

Tilsyneladende er det dog ikke den eneste gang, hvor Michael Jordan har fået et lukrativ tilbud, der indebar en stor mængde penge for ganske lidt arbejde.

"En kvinde på Filippinerne tilbød mig syv millioner dollar (omkring 46 millioner kroner) for én dag - hun ville have ham til at deltage i en golfturnering. Det sagde han nej til," siger hans agent også.

Som tidligere angivet, så mangler den 58-årige basketlegende bestemt heller ikke nuller på kontoen. Hans formue vurderes nemlig at lyde på intet mindre end 10,5 milliarder kroner.