AJ skal bokse til december: Nu er to mulige modstandere afsløret

19/04/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: James Chance/Getty Images

Mest læste i dag

Anthony Joshua vender retur til ringen til december, men det vides endnu ikke, hvem hans modstander bliver.

På det seneste har der været stor tvivl om, hvem Anthony Joshua skal dele ringen med, når han vender retur til december.

Nu lyder det, at der er en god chance for, at der bliver tale om en stor kamp, hvor han skal bokse mod enten Tyson Fury eller Deontay Wilder.

Hans promoter, Eddie Hearn, har afsløret, at han vil rejse til Saudi-Arabien i næste uge, hvor han skal indgå i en dialog om en mulig kamp i Mellemøsten til december.

Han har også gjort det klart, at han håber på, at han kan love, at der bliver tale om en kamp mod enten Fury eller Wilder, som mange fans længe har ventet på, at han vil dele ringen med.

"For AJ er én ting sikker: hans store kamp - og det vil være i Mellemøsten - vil være i december," sagde han til iFL TV ifølge The Sun.

"Og det bliver Tyson Fury eller Deontay Wilder. Det er det, vi planlægger."

"Jeg rejser derned i næste uge for at møde folk, for at diskutere AJ's kamp i december."

Joshua vendte retur til ringen i starten af april, efter at have tabt to kampe i træk til Oleksandr Usyk, der efterfølgende har forsøgt at få en kamp i stand med Fury.

I starten af denne måned var Joshua i kamp mod den fire år yngre Jermaine Franklin, hvor han sikrede sig en point på point, hvilket var hans første sejr siden december 2020.

Oprindeligt lød det, at han skulle bokse tre gange i år, hvilket er blevet meldt ud af Hearn, men kun få dage efter den seneste kamp, meldte Joshua ud, at han ikke vil vende retur til ringen før i december.