Anthony Joshua afslører næste modstander

29/04/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Francois Nel/Getty Images

Mest læste i dag

Anthony Joshua skal i aktion igen til december, og nu har han løftet sløret for, hvem han kommer til at dele ringen med.

I starten af denne måned vendte Anthony Joshua retur til ringen, efter han to gange i træk havde tabt til Oleksandr Usyk - og dermed også mistet alle sine bælter.

I hans seneste kamp mødte han Jermaine Franklin, som han vandt over på point, men både fans og eksperter mener ikke, at der var tale om en overbevisende sejr.

Det har dog ikke stoppet ham i at skrue op for konkurrencen, når han i december skal bokse for anden gang i år.

Her skal han nemlig bokse mod ingen ringere end Deontay Wilder. Det er en kamp, som fans i hele verden har ventet på i flere år, og nu ser det ud til, at det endelig bliver en realitet.

Hans promoter, Eddie Hearn, har i denne uge været en tur i Saudi-Arabien, og det har ikke været for at slikke sol. Derimod har det været med henblik på at aftale en kamp mellem Joshua og Wilder.

Og nu ser det ud til, at Joshua har bekræftet, at det er en kamp, der er i kalenderen.

I en video, der blev delt på YouTube af iFL TV, blev Joshua spurgt om, hvordan han har i sinde at vinde over Wilder, når de skal bokse mod hinanden.

"Det er, hvad der skal ske. Du ved, hvad der kommer til at ske," lød det fra Joshua.

Herefter blev han spurgt om, hvorvidt det er blevet aftalt, at de skal bokse i december, hvortil han svarede: "Det er offentligt kendt, at vi skal bokse mod hinanden. Vi kommer til at kæmpe i december."

Såfremt det bliver en realitet, at de to stjerne skal møde hinanden i en kamp i Saudi-Arabien i december, vil det være første gang, det sker.

På lige fod med en kamp mellem Joshua og Tyson Fury, har der i flere år været tale om en kamp mellem Joshua og Wilder - og nu er den på vej.