Anthony Joshua afslører: Storkamp er 95% på plads

Af: Nicolai Busekist

|

22/04/2023 11:58

Mest læste i dag

Anthony Joshua ventes at vende retur til ringen i december, og nu er en aftale ved at nærme sig.

Anthony Joshua var sidst i ringen, da han boksede mod Jermaine Franklin i O2 Arena i denne måned. Her vandt han på point, men det var ikke en overbevisende kamp.

Forud for kampen mod Franklin, var det blevet til to nederlag i træk for den britiske bokser, da han tabte sine titler til ukrainske Oleksandr Usyk. Dernæst tabte han også revanchekampen.

På det seneste har der været en lang række rygter om, hvem han skal bokse mod næste gang. Nu lyder det, at en aftale er tæt på at være på plads.

Efter sigende skulle Joshua nemlig være i forhandlinger med Deontay Wilder om en kamp, som senest vandt over Robert Helenius, da de to mødtes i ringen i oktober sidste år.

Wilders manager, Shelly Finkel, bekræftede for nylig, at han er åben for at bokse mod Joshua - og nu har den britiske stjerne bekræftet, at der er dialog mellem dem.

"Han er god. Jeg respekterer ham. Jeg underminerer ham ikke. Det vil få mig til at hæve mit niveau," sagde han til Metro.

"Jeg respekterer, hvad han har gjort, og hvad han har opnået i denne division. Det er svært at blive mester, og han gjorde det, så det er jeg nødt til at respektere."

"Det bliver en hård kamp, men jeg føler mig sikker på mig selv. Jeg er en bedre, mere velfunderet atlet. En bedre, mere velfunderet bokser."

"I forhold til at det bliver leveret fra min side, tror jeg ærligt talt, at aftalen er 95 procent på plads."

Tidligere har det også været på tale, at Joshua skulle bokse mod Tyson Fury, men forhandlingerne mellem de to briter er flere gange brudt sammen.