Anthony Joshua bekræfter planer om stort bokse-event

Af: Nicolai Busekist

|

26/08/2023 10:12

Anthony Joshua har bekræftet, at der er planer om et stort event, hvor han skal bokse Deontay Wilder samme aften, som Tyson Fury står over for Oleksandr Usyk.

Mest læste i dag

Den britiske bokser vandt tidligere på måneden over finske Robert Helenius i O2 Arena. Siden da har han haft blikket rettet mod en kamp mod Deontay Wilder.

Den 33-årige Joshua har ikke kæmpet mod Wilder før, og har udelukket at ville tage andre kamp, inden han har været i ringen med amerikaneren.

I et interview med Sky Sports har han udtalt sig om muligheden for endnu en kamp, inden han møder Wilder.

"Tidsrammen giver mig ikke rigtigt mulighed for det," sagde han.

"I virkeligheden forsøger vi at planlægge en kamp i december, så desværre ikke, nej. Det er den tidsramme, vi ser ud fra. I virkeligheden vil jeg fokusere på Wilder-kampen for nu."

Derudover kommenterede han også på selve eventet, der kræver, at Fury vinder over Francis Ngannou, og at Oleksandr Usyk vinder over Daniel Dubois.

"Fury er nødt til at vinde over Ngannou. Usyk skal vinde over Dubois. Held og lykke til dem begge. Held og lykke til alle involverede parter," sagde han.

"Målet er at få Usyk og Fury til at konkurrere om det ubestridte sværvægtsmesterskab. Jeg og Deontay Wilder er store boksere, der har været på toppen af bjerget, skal kæmpe. Må den bedste mand vinde."

"Det bliver potentielt en fantastisk begivenhed. Vent og se, hvad der sker, og find så djævelen i detaljer."

Mens Joshua sigter mod en tilbagevenden i december, menes Wilder at presse på for en dato i januar. Han var sidst i aktion i oktober 2022, hvor han også slog Helenius.

"I sidste ende er det en kamp, og hvis det går ad den vej, hvis nogen er god nok til at få det ud af dig, skal du vide, at du er mand nok til at kæmpe for dit territorium," sagde Joshua.

"Jeg siger, at jeg er bedre end det, og at jeg burde være i stand til at slå enhver modstander ved at bruge en hånd, fordi jeg er så god. Det er mit mindset."

"Hvem end, der er god nok til at bringe den side ud af mig og tage mig til skyttegravene, kom an. Det er det, jeg leder efter. Jeg leder efter en modstander, der er god nok til at tage mig til skyttegravene."

Kampen forventes at finde sted i Saudi-Arabien, og promotor Eddie Hearn har allerede været i Mellemøsten for at forhandle.