Avis: Dette kan være Floyd Mayweathers næste modstander

Af: Nicolai Busekist

|

23/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Floyd Mayweather vil tilbage i ringen senere i år. Og det kan ende med at blive i en kamp mod britiske Amir Khan.

Amir Khan hævder, at Floyd Mayweather fortsat er opsat på at arrangere en opvisningskamp, på trods af, at han for nylig meddelte, at han er gået på pension.

De tidligere verdensmestre har begge indstillet deres imponerende karrierer, men Mayweather er fortsat i ringen i opvisningskampe, hvilket han også var lørdag aften, hvor han boksede mod Don Moore.

Og selvom Khan nu er færdig med at bokse som professionel, kan de to stjerner alligevel ende med at mødes i ringen, efter at være stødt på hinanden i Dubai for et par uger siden, hvor Mayweather angiveligt var 'opstemt' over muligheden.

Og på trods af, at de ikke formåede at få en kamp på plads i løbet af deres professionelle karriere, er der ifølge Amir Khan fortsat interesse for en kamp mellem ham og Mayweather.

"Se, opvisningskampe sker altid. Jeg mødte Floyd den anden dag i Dubai, og der var en vis interesse der. Han var ligesom: 'Træk dig ikke tilbage. Lad os gøre noget. Der er noget, vi kan gøre'," sagde Khan ifølge Mirror.

"Jeg sagde: 'Da det ikke skete, da vi begge var professionelle boksere, kan det måske ske som en opvisningskamp'. Ingen vinder. Det er bare lidt sjovt at give fansene lidt underholdning."

"Jeg tror med boksning, at det er totalt ændret nu, hvor mange af disse kampe sker. Fyre på sociale medier kæmper mod hinanden, og en ny dør har åbnet sig. Folk kan bare træde til efter en uges træning og få en kamp!"