Bekræfter: Dette er Mayweathers næste modstander

Af: Nicolai Busekist

|

03/08/2022 08:58

Mest læste i dag

Floyd Mayweather er ikke færdig med at være i bokseringen i år. Han vender tilbage allerede i september med endnu en opvisningskamp.

Den verdenskendte Floyd Mayweather har taget del i op til flere opvisningskampe, efter han trak sig tilbage fra professionel boksning i august 2017.

Og det er ikke noget, han har i sinde at stoppe med. Den 25. september vender han nemlig tilbage til ringen igen, når han skal bokse mod den japanske MMA-kæmper Mikuru Asakura.

Mayweathers kamp mod RIZIN-stjernen kommer til at finde sted i Saitama Super Arena, hvor der er plads til 36.500 personer.

Regler og betingelser for den kommende kamp er endnu ikke blevet offentliggjort, men ifølge The Sun er det sandsynligt, at det bliver en kamp på otte runder.

Den 45-årige boksestjerne har gjort det klart, at han ser frem til at vende tilbaeg til Japan, hvor han tidligere har bokset og vundet mod japanske Tenshin Nasukawa.

"Mit eftermål er allerede indgraveret i sten, som jeg har sagt før. Men det er stadig fantastisk bare at tage rundt i verden og underholde folk fra alle samfundslag," sagde Mayweather.

"Jeg er ret sikker på, at han vil komme ud og yde sit bedste, ligesom enhver fyr, men jeg har set enhver stil, så mit job er bare at gå derud, være mig, have det sjovt og gøre det, jeg gør bedst."

"I september skal vi have det sjovt og underholde folk. Jeg er Floyd Mayweather for ham. Han er bare endnu en modstander for mig."