Bekræftet: Han er Tyson Furys næste modstander

Af: Nicolai Busekist

|

11/10/2022 13:37

Mest læste i dag

Tyson Fury har fundet sin næste modstander. Hans promoter, Frank Warren, har bekræftet, at han skal i ringen med Derek Chisora.

For tredje gang skal Tyson Fury stå ansigt til ansigt med Derek Chisora. Det kommer til at ske den 3. december.

Oprindeligt skulle den britiske stjerne have kæmpet mod Anthony Joshua. Dette endte dog med at kollapse, da Joshua ikke skrev under på kontrakten.

Når Chisora og Fury går i ringen med hinanden, vil det være næsten ti år siden, at de sidste har bokset mod hinanden. De har nemlig bokset mod hinanden i 2011 og 2014, hvor Fury vandt begge gange.

"Det varede i tre eller fire uger, og vi kæmpede for at få en modstander," lød det fra Frank Warren, da han afslørede overfor iFL TV, at Chisora er hans næste modstander.

"Nu har vi den højest rangerede modstander, og det er Derek Chisora ​​den 3. december."

"Tyson ville have haft en kamp i år, og vi havde altid forventet, at kampen i december ville være mod Usyk, men han er ikke tilgængelig. Nu håber jeg, at det bliver i gang i februar."

"Tyson ønsker at kæmpe inden da, og vi ønsker at få ham ud. Vi kom på sidespor med situationen med AJ."

"Jeg håber, at det bliver konkurrencedygtigt, men jeg tror bare, at Tyson er hoved og skuldre over dem alle. Derek vil måske give ham mere kamp end Anthony Joshua - jeg tror bare, han (AJ, red.) er mere sårbar."