Boksestjerne slår fast: Jeg trækker mig ikke

Af: Nicolai Busekist

|

21/01/2022 18:20

Mest læste i dag

Det så længe ud til, at en omkamp for boksestjernen var på plads. Men nu er der dukket med en mere interessant bokser op, som vil tage hans plads i kampen.

Det har længe været kendt, at Anthony Joshua skulle have en revanchekamp mod Oleksandr Usyk, som tog hans titler fra ham i september sidste år. 

Men nu er der en kamp, der lyder mere interessant for promoterne end Anthony Joshua, som skal have sine bælter tilbage. 

Boksekollegaen Tyson Fury skulle ifølge The Sun være interesseret i at tage kampen fra Anthony Joshua, og selv bokse mod Usyk. 

Det skulle også være på tale, at arrangørerne bag kampen vil kompensere Anthony Joshua med en stor sum penge for at trække sig, og så have muligheden for at bokse mod vinderen mellem Fury og Usyk.

Men Anthony Joshua er klar i spyttet, når det handler om kampen han har ventet på:  

"Næste kamp vil jeg slå Usyk, og jeg vil tage de bælter fra ham. Og jeg kommer til at regere igen ved at være tre gange verdensmester i sværvægt - uanset om folk kan lide det eller ej," sagde han ifølge The Sun til et magasin. 

Selvom rygterne går, at han kan få op imod 180 millioner for at trække sig, er han ikke til at rokke. Anthony Joshua vil have hans bælter tilbage, hvilket vil slå alle tvivlsspørgsmål om hans karriere væk.