Boksestjerne udfordrer AJ: Ikke et spørgsmål om hvis, men hvornår

Af: Nicolai Busekist

|

12/10/2022 11:52

Mest læste i dag

Anthony Joshua har ikke mangel på bejlere, når han beslutter sig for at vende retur til ringen. Nu lyder det, at Deontay Wilder også er klar til en kamp.

Da den 32-årige Anthony Joshua sikrede sig sine WBA-, IBF- og WBO-bælter, brugte han seks måneder på at forhandle med Deontay Wilder, men det lykkedes dog aldrig at få en aftale i stand.

Anthony Joshua tabte herefter til Andy Ruiz, som han dernæst besejrede. Efterfølgende har han tabt to kampe til den ukrainske Oleksandr Usyk.

Da en kamp mellem ham og Joshua ikke blev til noget, valgte Wilder i stedet at rette fokus mod Fury, som han nu har tabt til to gange.

Der er dog stadig ikke god stemning mellem Joshua og Wilder, da begge lejre giver hinanden skylden for at have spoleret kampen, der kunne have fundet sted tilbage i 2018.

Den 36-årige Wilder, der hævder, at AJ afviste omkring 40 millioner pund på det tidspunkt for at kæmpe mod ham, fortalte The Good Fight: "Mig og Joshua skulle have kæmpet for flere år siden. Jeg kunne have været den ubestridte mester."

"Chancen er ikke væk. Vi er begge stadig i gang med at kæmpe, så den mulighed vil altid være der."

"Folk stopper mig stadig og spørger, hvornår jeg kæmper mod Joshua. Nogle mennesker mener stadig, det er den største kamp i verden - mellem os to."

"Det er en stor kamp, som folk stadig altid spørger mig om. Det er ikke et spørgsmål om 'hvis' kampen sker. Det er et spørgsmål om hvornår. Vi har bare brug for den rette timing."