Canelo Alvarez sender trussel til Lionel Messi

Af: Nicolai Busekist

|

28/11/2022 11:54

Mest læste i dag

Saul 'Canelo' Alvarez er tilsyneladende ikke glad for Lionel Messi for tiden, og har derfor sendt en trussel i retning af den argentinske stjerne.

Boksestjernen Saul 'Canelo' Alvarez har truet Lionel Messi i kølvandet på en video, der er blevet delt på de sociale medier, som viser den argentinske stjerne sparke til et mexicansk flag i omklædningsrummet.

Det bliver endda hævdet, at Messi ikke kun sparkede til det, men faktisk også brugte det til rengøre gulvet i det beskidte omklædningsrum.

Episoden udspillede sig i et omklædning i Qatar, efter Argentina havde vundet 2-0 over Mexico i deres seneste VM-kamp.

Her spillede Messi en stor rolle i, at det argentinske mandskab kunne trække sig sejrrigt ud af kampen, og dermed også score deres første point ved dette års VM.

Hans handlinger efter kampen har dog skabt vrede hos flere fans, og en af dem, som bestemt ikke bryder sig om, hvad Messi gjorde, er altså boksestjernen Canelo.

Det har den mexicanske bokser gjort meget klart i et opslag, som han har delt på det sociale medie Twitter, hvor han faktisk truer Lionel Messi.

"Så Messi rense gulvet med vores trøje og flag. Han bør bede til Gud om, at jeg ikke finder ham," lyder det fra Canelo, der fortsætter.

"Ligesom jeg respekterer Argentina, skal han respektere Mexico! Jeg taler ikke om landet som helhed, kun om de lort, som Messi gjorde."

Hvis Messi vil vide sig sikker på, at han ikke ender med at få en omgang af Canelo, tyder det på, at han bør holde afstand til den mexicanske bokser i den kommende tid.