Conor McGregor med forudsigelse forud for Paul vs. Diaz-kamp

Af: Nicolai Busekist

|

24/04/2023 09:57

Mest læste i dag

UFC-stjernen Conor McGregor er ikke i tvivl om, hvad udfaldet af kampen mellem Nate Diaz og Jake Paul bliver.

Irske Conor McGregor er ikke i tvivl om, at det bliver Nate Diaz, der kommer til at trække det længste strå, når han skal bokse mod YouTube-stjernen Jake Paul.

Selvom han har en meget klar forudsigelse for den kommende kamp, vil han dog ikke være til stede på tilskuerpladserne, når de to kamphaner tager boksehandskerne på.

Diaz og Paul går i ringen med hinanden den 5. august i Dallas, Texas. Det er en kamp, der har været længe undervejs, da de i flere år har sendt stikpiller til hinanden.

En af årsagerne til, at kampen har været længe undervejs er, at Diaz har været under kontrakt med UFC. Denne aftale er nu udløbet, og derfor står det ham fri for at kaste sig over en anden kampsport.

Efter Pauls seneste nederlag til Tommy Fury, har der været tvivl om, hvorvidt den amerikanske stjerne kan vinde over den tidligere UFC-stjerne.

Spørger man Conor McGregor, er der dog ingen tvivl om, hvem der ender med at vinde kampen. Han er nemlig sikker på, at sejren kommer til at gå til Diaz.

"Jeg tror, at Nate Diaz kommer til at slå hovedet af ham, og jeg ser frem til at se det," lød det fra McGregor ifølge The Sun.

Han svarede også på, hvorvidt han selv har planer om at være til stede, når kampen finder sted, hvilket han afviste.

"Vil jeg være til stede? Jeg kører sandsynligvis rundt i en Lamborghini på Siciliens kyst. Jeg tror, at det bliver Nate," lød svaret.

Diaz og McGregor har flere gange været buret sammen, hvorfor han er bekendt med hans evner - og han mener altså, at han har evnerne til at besejre Paul.