Conor McGregor vil 'smække hovedet af' Manny Pacquiao

09/05/2023 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Mest læste i dag

Conor McGregor har gjort det klart, at han vil 'smække hovedet af' Manny Pacquiao, hvis de mødes i en bare knuckle-kamp.

McGregor langede ud efter Pacquiao i et opslag på Twitter, som han senere har valgt at slette igen.

Han delte sit opslag i kølvandet på, at Pacquiao tabte en retssag mod Paradigm Sports ledelse, som også repræsenterer McGregor.

"Jeg vil smække hovedet af ham med bagsiden af min hånd i en bare knuckle-kamp," skrev han i sit opslag, hvor han langede voldsomt ud efter Pacquiao.

I 2020 skrev Pacquiao under på en aftale med Paradigm. Dengang var der også tale om, at en kamp mellem ham og McGregor kunne blive en realitet. Denne kamp skulle have fundet sted i Mellemøsten.

Det endte dog med, at det filippinske ikon aldrig havde en kamp under sin kontrakt med Paradigm. Det førte til, at de valgte at sagsøge ham i stedet.

Det gik ikke, som Pacquiao havde håbet på, da det betød, at han blev dømt til at betale dem 6,3 mio. pund, hvilket fordelte sig på 4 mio. pund i erstatning, 1,7 mio. pund i sagsomkostninger samt 10% i årlige renter over tre år.

"Og lad det ikke ske igen, Manny Pacquiao," lød det også fra den 34-årige McGregor på det sociale medie.

I et andet opslag på Twitter, skrev han følgende: "Manny skylder 8 (mio. dollar, red.) i alt. 5,1 skylder han, og derefter 2,1 i sagsomkostninger."

"Advokater er dyre, men det er sådan, vi gør det. Det er tunge operationer."

Pacquiao skrev under på en aftale med Paradigm for tre år siden, hvor der blev gjort et forsøg på at indgå en aftale om en kamp mod enten McGregor eller Mikey Garcia.

I stedet endte det med, at han boksede mod Errol Spence Jr., som trak sig fra kampen og blev afløst af Yordenis Ugas, der vandt kampen og sendte Pacquiao på pension.

Men Paradigm påstod, at Pacquiaos andre repræsentanter - Al Haymons Premier Boxing Champions - blandede sig i deres aftale.

Det førte til, at Paradigm besluttede sig for at sagsøge Pacquiao, som tabte sagen, da juryen afgjorde, at han havde handlet i ond tro.