Davis vs. Garcia indbragte enormt beløb

28/04/2023 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Al Bello/Getty Images

Mest læste i dag

Den længe ventede kamp mellem Gervonta Davis og Ryan Garcia var en stor succes - det ses tydeligt på det antal billetter og pay-per-views, der blev solgt.

I flere år har fans hungret efter en kamp mellem Gervonta Davis og Ryan Garcia, hvilket de fik opfyldt deres ønske om i sidste weekend.

Her tørnede de to stjerne endelig sammen i et brag af en kamp i T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada, som havde tiltrukket tusindvis af tilskuere fra nær og fjern.

Kampen endte med at falde ud til Davis' fordel, da han i runde syv sendte Garcia i gulvet med et hårdt slag på kroppen. Dermed kunne han også juble over at have sikret sig den største sejr i hele sin karriere.

Og han var langt fra ene om at overvære sin sejr over Garcia, da der ifølge Sportbible blev solgt intet mindre end 1,2 mio. pay-per-view på tværs af alle platforme, herunder både DAZN og Showtime.

Ikke nok med det, så blev der også solgt billetter for en enorm sum. I alt blev der solgt billetter for 22,8 mio. dollar, hvilket er nok til at gøre det til den femte største kamp i Nevadas historie - målt på indtægt fra salg af billetter.

Til sammenligning skabte den store kamp mellem Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov ved UFC 229 indtægter på 17,1 mio. dollar via salg af billetter.

Øverst på listen finder man kampen mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, der næppe bliver væltet af pinden lige foreløbig. Denne kamp skabte nemlig billetindtægter for intet mindre end 72,2 mio. dollar.

Også kampen mellem Mayweather og McGregor var et hit, da der her blev solgt billetter for 55,4 mio. dollar, mens de to kampe mellem Caneloa Alvarez og Gennady Golovkin førte til salg af billetter for hhv. 27,1 mio. dollar og 24,5 mio. dollar.