Deontay Wilder bekræfter: Vender tilbage til ringen

21/03/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Al Bello/Getty Images

Mest læste i dag

Deontay Wilder har slået fast, at han snart vender tilbage til ringen, efter at have sendt Robert Helenius i gulvet sidste år.

Boksestjernen Deontay Wilder har meldt ud, at han er klar til at vende tilbage til ringen, men han har endnu ikke offentliggjort, hvem han vil indtage ringen med.

Wilder har ikke været i ringen, siden han sendte sin tidligere træningsmakker Robert Helenius i gulvet i oktober sidste år.

Den amerikanske bokser har brugt de seneste måneder på at slappe af med sin familie, men nu mangler han igen følelsen af at stå i ringen, lyder det fra The Sun.

"Jeg har nydt familien, livet og alt hvad det bringer, men nu er det tid til at vende tilbage til ringen," skrev han på det sociale medie Instagram.

I kommentarsporet var der flere af hans fans, der gjorde det klart, at de ser frem til, at han vender tilbage til ringen.

Flere navne har været nævnt, som kan vise sig at være hans næste modstander. Bl.a. har Andy Ruiz Jr været nævnt, men han er blevet beordret til at tage en kamp mod kroatiske Filip Hrgovic.

Hertil har det også været på tale, at en længe ventet kamp mellem Wilder og Anthony Joshua kan blive en realitet senere i år, men intet er bekræftet.

Ydermere har tidligere UFC-mester Francis Ngannou bekræftet, at han har været i dialog med Wilder-lejren om en mulig boksekamp.