Eddie Hearn beskyldes for at 'sabotere' Fury vs Joshua-kamp

Af: Nicolai Busekist

|

06/10/2022 09:55

Mest læste i dag

Den kendte boksepromoter er blevet beskyldt for at sabotere kampen mellem Anthony Joshua og Tyson Fury.

Alt tydede på, at boksefans endelig ville få en længe ventet kamp mellem Tyson Fury og Anthony Joshua i december.

Fury var nemlig klar til at gå i ringen med AJ, selvom han havde tabt to gange i træk til ukrainske Oleksandr Usyk.

Der var dog ikke blevet skrevet under på en kontrakt den 26. september, som var blevet angivet som deadline. Derfor forhandler Tyson Fury nu med andre boksere.

Dette har fået Tyson Furys promoter, Bob Arum, til at lange ud efter Eddie Hearn, der repræsenterer Anthony Joshua, som han beskylder for at 'saboterer' kampen.

"Han ville sætte en stopper for det, for selv så sent som mandag, hvis vi havde sat os ned og fået alt færdiggjort, kunne det være gjort på et par timer," sagde Bob Arum til Sky Sports.

"Jeg er virkelig trist, for jeg tror virkelig, at begge boksere ville have kampen. Det første problem var, at der var forskellige netværk involveret. Der blev holdt et møde, og alle netværk fandt en måde at gøre det på."

"Nu er Eddie Hearn blevet involveret, og ville ikke have kampen til at finde sted, så han sløvede processen. Jeg har været i den her branche i snart 60 år, så jeg ved, hvornår nogen ikke vil have noget til at ske, og derfor sløver processen ned."

"Da den procentmæssige fordeling var besluttet, var der ingen reelle problemer. Du kunne sidde i et lokale i tre timer og få alt færdiggjort, men Hearn nægtede at gøre det."

"Jeg mener, at det er forfærdeligt, da jeg ved, at Frank Warren og Georges, var klar til at mødes med Eddie og få det hele aftalt. Der var ingen problemer med at få kampen til at ske. At en kamp ikke finder sted, fordi en promoter ikke vil have det til at ske og sløver det ned, er efter min mening forkasteligt."