Eddie Hearn langer ud efter Deontay Wilder

Af: Nicolai Busekist

|

19/08/2023 08:42

Mest læste i dag

Boksepromoter Eddie Hearn har langet ud efter Deontay Wilder, som han har beskrevet som 'overvurderet'.

Deontay Wilder er i forhandlinger med Anthony Joshua om en kamp, der vil finde sted i Saudi-Arabien. De foreløbige meldinger er, at kampen kommer til at finde sted i januar.

Det er naturligvis Eddie Hearn, der har ansvaret for forhandlingerne fra Joshuas side.

Allerede nu er han begyndt at sende stikpiller i retning af Wilder. Han mener blandt andet, at den amerikanske stjerne er en overvurderet bokser.

I denne forbindelse påpeger han, at han aldrig har formået at vinde over en 'top 5-sværvægtsbokser'.

"Jeg kan ikke forstå, hvor højt folk vurderer Deontay Wilder. Han har aldrig slået en top 5-sværvægtsbokser," sagde han til Boxing Social.

"Luis Ortiz er hans bedste sejr. Han blev smadret i den første kamp, og han var bagud med 7-0 i den anden kamp. Han har aldrig vundet over en elite-sværvægter."

37-årige Wilder har ti gange formået at forsvare sin WBC-titel. Han mistede dog titlen til 35-årige Tyson Fury, som stadig er indehaver af titlen i dag.

"Jeg tror, han kan slå Deontay Wilder på komfortabel vis, men han kan også blive slået af Deontay Wilder," sagde Hearn om Joshua.

"Det gode er, at han fik syv runder mod en høj modstander, der kan slå lidt med baghånden?" Jeg tror, det er svært at genskabe kraften i Deontay Wilder. Men jeg har altid følt, at AJ kan bokse bedre end Deontay Wilder."

Det er endnu ikke blevet officielt bekræftet, at Wilder og Joshua skal kæmpe. Bliver det en realitet, vil det med garanti være en kamp, der indbringer store summer.