Eddie Hearn med indrømmelse om stjernebokser: Hans karriere kan være slut

Af: Nicolai Busekist

|

13/01/2023 11:55

Mest læste i dag

Eddie Hearn har indrømmet, at karrieren kan være slut for stjernebokseren, hvis han taber sin næste kamp.

Det forventes, at 33-årige Anthony Joshua vender tilbage til ringen den 1. april. Her skal han angiveligt bokse i O2 Arena i London.

Hans seneste to kampe har ført til to nederlag til ukrainske Oleksandr Usyk, hvilket betyder, at han har tabt tre ud af de seneste fem kampe, da han også tabte en kamp til Andy Ruiz Jr.

Joshua har ikke været i ringen siden august sidste år, men det lyder nu, at han er i gang med at forberede sig til at vende tilbage.

Når han igen træder ind i ringen, vil der være et stort pres på ham. Hvis det ender med, at han taber til en bokser, der er mindre kendt end ham, kan det betyde, at hans karriere er ovre.

Sådan lyder det i hvert fald fra Eddie Hearn, der er promoter for den britiske boksestjerne.

"Hvis han træder ind til den kamp i april, og han taber, så er det hele slut," sagde Eddie Hearn til iFL TV.

"Det vil være det tredje nederlag i træk. Men en god præstation og et godt knockout vil få alle til at sige: 'Vi er tilbage'."

"Det er det, jeg ikke kan vente på, for jeg elsker, når vi har ryggen mod muren. Jeg er spændt. Jeg er meget spændt. Jeg har endnu ikke været mere spændt under Joshuas rejse."

Den britiske bokser har været kædet sammen med flere navne på det seneste. Blandt andet er han blevet kædet sammen med Demsey McKean, der er hans tidligere sparringspartner.

"Vi er blandt favoritterne som en potentiel modstander til Anthony Joshua," har McKean udtalt til Sky Sports.

"Jeg kan være manden, der pensionerer Joshua, og jeg er overbevist om, at jeg kan gøre det."