Eddie Hearn med stikpille til Tyson Fury

10/03/2023 07:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Sarah Stier/Getty Images

Mest læste i dag

Boksepromoter Eddie Hearn har sendt en kamufleret stikpille i retning af Tyson Fury, der endnu ikke har en aftale om en kamp mod Oleksandr Usyk.

Der er stor tvivl om, hvorvidt en kamp mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk bliver en realitet, da Fury nægter at acceptere en aftale, hvor begge boksere deler pengene i døren.

Usyk-lejren har efterfølgende givet den britiske stjerne et nyt tilbud, hvor 60% af pengene går til vinderen, men også dette tilbud er blevet afvist af Fury.

Udsigten til, at den største sværvægtskamp, siden Lennox Lewis' revanchekamp med Evander Holyfield, ikke bliver en realitet, har irriteret mange boksefans, herunder Eddie Hearn.

"Boksede mod Usyk to gange i træk uden problemer. Ingen spørgsmål stillet," skriver Hearn i et opslag, hvor han hylder Anthony Joshua, der snart vender tilbage til ringen.

"Har aldrig smyget sig udenom en udfordring i hele sin karriere. Kan ikke vente med at se ham tilbage den 1. april."

Og tilsyneladende er der mange af hans følgere, der ganske udmærket forstod, at der var tale om en lille stikpille til Fury.

"Fury undviger Usyk på latterlig vis. Han gør det endda indlysende," har en bruger skrevet.

Andre skrev, at Fury ikke blot forsøger at slippe for en kamp mod Usyk, men at han også ved flere lejligheder har formået at smyge sig udenom en kamp mod Joshua.

"Han (Joshua, red.) får måske en trilogikamp med Usyk, inden Fury kæmper mod ham," var der også en bruger, der skrev.