Eddie Hearn melder ud: Dette bliver Tyson Furys næste kamp

Af: Nicolai Busekist

|

19/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Eddie Hearn tror ikke på, at Tyson Fury er gået på pension. Han mener derimod, at han er klar til at deltage i en kamp om at blive ubestridt verdensmester.

Kort efter at have sendt Dillian Whyte i gulvet på Wembley i sidste måned, sagde The Gypsy King, at han havde planer om at gå på pension. Han har dog endnu ikke frasagt sit WBC-bælte.

Og promoter Eddie Hearn mener, at der er en god grund til dette. Han mener nemlig, at han vil være klar til at tage imod en karrieredefinerende mod vinderen af kampen mellem Anthony Joshua og Oleksandr Usyk.

"Det er meget let for Tyson at komme tilbage og sige: 'Se, jeg tager mig lige lidt tid nu. Lad mig lige tænke over, hvad jeg skal gøre'," sagde Eddie Hearn til iFL TV ifølge The Sun.

"'Jeg ved, jeg sagde det efter kampen, men lad mig få lidt tid'. Og de skal ikke tage titlen fra ham. Selvfølgelig ikke."

"Han behøver ikke at trække sig. Han behøver ikke at give dem en beslutning, når hans næste kamp ikke finder sted lige foreløbig. Han har lige bokset."

"Så alt er gjort ordentligt, men vi ved selvfølgelig alle, at han ikke går på pension. Så jeg forventer at se ham kæmpe mod vinderen af ​​Joshua-Usyk i december."