Eddie Hearn om Joshua: Han er klar til en anden kamp

Af: Nicolai Busekist

|

13/04/2022 16:16

Mest læste i dag

Anthony Joshua venter fortsat på en kamp mod Oleksandr Usyk, som han sidste år mistede sine bælter til, men han er også klar på en anden kamp.

Eddie Hearn, der er promoter for Anthony Joshua, har hævdet, at den engelske boksestjerne er klar til en anden kamp, hvis ikke en kamp mod Usyk snart falder på plads.

"Hvis vi ikke kan kæmpe mod ham i maj eller starten af juni, vil vi gerne have en mellemkamp, før vi går ind i Usyk-kampen," sagde Hearn i 5 Live Boxing-podcasten.

"AJ's idé om en mellemkamp er meget anderledes end in. En mellemkamp, mens du venter, bør være en hyggelig lille spadseretur i parken."

"Han skriver til mig: 'Hvad med Wilder? Hvad med Otto Wallin? Hvad med Luis Ortiz? Hvad med Joe Joyce?'. Men sådan er AJ. Han er som en løve i et bur," lød det også fra Hearn.

Der har i flere år været tale om en kamp mellem Anthony Joshua og Deontay Wilder, men det er aldrig blevet til noget. Nu lyder det dog, at Joshua i hvert fald er klar til en kamp, men det tyder på, at det skal være i overskuelig fremtid.