Eddie Hearn taler ud om Joshua vs Usyk

Af: Nicolai Busekist

|

02/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Anthony Joshau og Oleksandr Usyk skal i ringen denne sommer. Nu taler promoter Eddie Hearn ud om den kommende kamp.

Anthony Joshua vil få sin hævn over Oleksandr Usyk, hvis man spørger promoter Eddie Hearn. Han mener nemlig, at han slår ham i gulvet 'inden for seks runder'.

Den britiske bokser tabte til ukraineren i deres seneste kamp, der foregik i september sidste år. Her mistede han også sine WBA-, WBO- og IBF-sværvægtstitler.

Ifølge The Sun har AJ gjort det klart, at han ikke vil forsøge at udbokse Usyk denne gang. Derimod vil han vende tilbage til det fundamentale til sommer, hvor promoter Eddie Hearn mener, at kampen er ovre halvvejs igennem.

"Jeg siger det nu: AJ slår Usyk i gulvet inden for seks runder," lød det fra Eddie Hearn under en Instagram Live.

Joshua har hentet Robert Garcia ind som træner forud for sommerens kamp. Garcia er en hæderkronet træner, der har trænet intet mindre end 14 verdensmestre.

Og Hearn mener, at tilføjelsen af ​​Garcia, såvel som ændringen af ​​tilgang, vil medføre, at AJ vinder alle sine titler tilbage igen.

"Jeg kan godt lide Usyk, men jeg tror på Anthony Joshua, og jeg tror på, at han vil rette op ved denne omkamp. Det tror jeg virkelig," sagde han.

Joshua og Usyks anden kamp skulle have fundet sted i Saudi-Arabien den 23. juli, men er blevet skubbet til august på grund af en række problemer.

"Vi er tæt på at annoncere AJs næste kamp," sagde Hearn.

"Hvis du så mit Kugan Cassius-interview i går, ville du have set, at der var en lille forsinkelse, men nyheder kommer meget snart."

Det lyder, at Usyk vs Joshua II i øjeblikket forventes at finde sted i starten af august, og at den vil finde sted i en specialbygget arena med aircondition i Saudi-Arabien.