Efter sejr: Jake Paul udfordrer sin næste modstander

30/10/2022 11:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Christian Petersen/Getty Images

Mest læste i dag

Tidligt søndag morgen dansk tid vandt Jake Paul over Anderson Silva. Efter kampen har han allerede udfordret flere andre kampsportsstjerner.

Jake Paul formåede at sende Silva i gulvet i deres boksekamp, som han vandt ved en enstemmig beslutning. Det betyder, at han fortsat kan bryste sig af at have vundet alle sine professionelle boksekampe.

Og mange mener, at det er den bedste præstation, han hidtil har leveret, da dommerne fordelte pointene 77-74, 78-73 og 78-73 efter otte runder.

Efter kampen gjorde Paul det klart, at han bestemt ikke er færdig med at bokse. Derimod har han allerede udfordret UFC-stjernen Nate Diaz til en kamp.

"Jeg vil have Nate Diaz. Han er en kælling," lød det fra Paul ifølge Mirror.

"Han forsøgte at komme ind i mit omklædningsrum og lave ballade, og så forlader han arenaen. Så Nate Diaz, lad være med at være en kælling og boks mod mig."

Ikke nok med det, så sendte han også en udfordring i retning af Canelo Alvarez, som dog må siges at være i en helt anden klasse, end Diaz.

"Canelo, også dig. I sagde, at I ikke kunne slå en 'striker' og en legende som Anderson Silva. Jeg har lige gjort det. Så hvorfor kan jeg ikke slå Canelo? F*** jer alle sammen."

Diaz var til stede i Desert Diamond Arena i Phoenix, Arizona til Pauls kamp mod Silva, da hans ven Chris Avila boksede samme aften.

UFC-fjervægterne vandt over YouTube-stjernen 'Doctor Mike' Varshavski ved enstemmig beslutning, hvor Diaz var ringside for at heppe. Diaz havde tilsyneladende forladt arenaen, da klokken til Paul og Silvas kamp lød.