Floyd Mayweather tager Canelo Alvarez i forsvar

Af: Nicolai Busekist

|

07/07/2022 08:43

Mest læste i dag

Floyd Mayweather har valgt at tage Canelo Alvarez i forsvar, hvilket sker efter, at den mexicanske bokser offentligt har haft diskussioner med Ryan Garcia.

Den ubesejrede letvægter Ryan Garcia har været involveret i en verbal krig med sin tidligere mentor og træningspartner, Canelo Alvarez, i de seneste måneder.

Og tingene nåede til sit hidtil højeste punkt, da Ryan Garcia offentligt udtalte, at han mener, at Gennady Golovkin vil vinde over Canelo i deres kommende trilogiopgør. Det skriver The Sun.

Alvarez slog straks tilbage ved at sige, at den unge Ryan Garcia 'intet har udrettet' i boksning - og den ubesejrede superstjerne Mayweather er enig.

"Du ser Ryan Garcia. Først roser han Canelo, vil tage ved lære af Canelo, og er i Canelos træningslejr," siger han til FightHype.

"Nu er det hele had. Åh, jeg kan ikke lide ham. Jeg kan ikke lide det her. Jeg kan ikke lide ham."

"Opnå hvad Canelo har opnået, og så tal dårligt om ham. Men du behøver ikke at tale dårligt om ham under alle omstændigheder, fordi vi bør alle blive i vores egen bane og fokusere på os selv."

Til trods for, at Canelo og Mayweather før har været i ringen med hinanden, tyder det på, at de to boksere har mere respekt for hinanden, end Ryan Garcia og Canelo har for hinanden.