Fury klar til kamp mod AJ - på disse betingelser

Af: Nicolai Busekist

|

11/07/2022 07:40

Mest læste i dag

Tyson Fury har foretaget endnu en kovending, og har nu meldt ud, at han er klar til at gå i ringen med Anthony Joshua.

Fury, der er den nuværende indehaver af WBC-sværvægtstitlen, annoncerede efter at have vundet over Dillian Whyte på Wembley Stadium i april, at han ville indstille karrieren.

Efterfølgende har han dog sagt, at han er klar til at gå i ringen med AJ, hvis nogen er villig til at betale ham intet mindre end 500 millioner pund for det.

Nu lyder det dog, at det faktisk ikke komer til at kræve en halv milliard kroner. Derimod skulle han være klar til at gøre det gratis.

"Det hele handler om penge, hr. forretningsmand. Han er ikke en kæmpende mand," lød det fra Tyson Fury ifølge The Sun.

"Jeg sværger ved Gud, at jeg håber, han vinder kampen mod Usyk, så jeg kan komme ud af pensionen og kæmpe imod ham gratis."

"Men vilkårene er disse: jeg vil have kampen på Wembley stadion, jeg vil have, at det er gratis at komme ind , og jeg vil have det gratis i tv i dette land."

"Jeg vil kæmpe mod ham i England - ikke i udlandet i et fremmed land for flere penge. Her. Gratis for folket."

Fury har forvirret sine fans med, om han er gået på pension eller ej. Til en start antydede han, at et comeback ville være muligt, hvis han fik 200 millioner pund for en kamp mod Joshua.

Dette ændrede han dog senere, hvor han sagde, at han faktisk kun var interesseret i opvisningskampe, og det derfor ville koste 500 millioner pund at få ham i ringen med Joshua.