Phil Foden har i lang tid været en vigtig spille for Pep Guardiola og co., og det har nu sikret ham en stor lønforhøjelse.

Manchester City har et stort ønske om at få Phil Foden til at skrive under på en ny kontrakt inden længe.

LÆS OGSÅ: Lewis Hamilton raser mod Max Verstappens fans

Han har to år tilbage af sin nuværende kontrakt, men den engelske klub har ikke i sinde at lade ham smutte, hvorfor de vil forlænge allerede nu.

Den 22-årige stjerne skulle da heller ikke have nogen interesse i at forlade City, hvorfor der ikke forventes at være problemer med forlængelsen.

Af denne grund er der også en klar formodning om, at han vil sætte sin underskrift på en ny, langsigtet kontrakt i den nærmeste fremtid.

Når han gør det, er han ikke blot sikret, at han har sig en arbejdsplads i de næste mange år, men han kan også se frem til at få en stor lønforhøjelse.

På nuværende tidspunkt tjener han omtrent 570.000 kr. om ugen, men i hans nye kontrakt kan han se frem til en ugeløn på hele 1,7 millioner kr., skriver The Sun.

LÆS OGSÅ: Kasper Asgreen udgår af Tour de France

Det vil sige, at der også er et økonomisk incitament til at skrive under på en ny kontrakt, hvilket sandsynligvis også spiller en stor rolle i, at han har valgt at blive i klubben.