Fury slår fast: Kun én kamp har interesse

Af: Nicolai Busekist

|

29/04/2022 14:47

Mest læste i dag

Tyson Fury siger, at han har indstillet sin boksekarriere, men alligevel er der én kamp, der har hans interesse.

Efter at have besejret britiske Dillian Whyte har Tyson Fury meldt ud, at han har indstillet sin boksekarriere.

Han har i denne forbindelse også gjort det klart, at han ikke har nogen interesse i at bokse mod vinderen af den kommende kamp mellem Oleksandr Usyk og Anthony Joshua.

Der har ellers været lagt op til, at der efterfølgende skulle være en kamp, hvor alle bælter i sværvægtklassen var på linjen. Til trods for dette, er det dog ikke en leg, som Fury har i sinde at lege.

"Jeg har allerede været den ubestridte mester. Jeg har vundet hvert eneste bælte, der er at vinde. Jeg har ikke mere at opnå. Jeg er ude, fuldt pensioneret. Færdig," sagde Fury til talkSPORT.

Han forklarede dog, at der alligevel er én kamp, der vil kunne få ham tilbage i ringen. Det bliver dog ikke i form af en professionel kamp, men derimod i form af en opvisningskamp.

Den britiske boksestjerne er nemlig interesseret i at gå i ringen med UFC-mester Francis Ngannou, hvilket der også har været tale om i de seneste måneder.

"Ja, jeg tror, at det vil være en opvisningskamp. Fantastisk. Fantastisk sammenstød mellem titanerne, og selvfølgelig ville jeg vinde," lød det fra den 33-årige Tyson Fury.