Fury vs Joshua forventes at sætte vild rekord

Af: Nicolai Busekist

|

17/09/2022 14:51

Mest læste i dag

Det forventes, at den kommende kamp mellem Tyson Fury og Anthony Joshua kommer til at sætte en vild rekord.

Det er en kamp, der har været ventet i mange år. Nu lyder det, at Anthony Joshua og Tyson Fury skulle nærme sig en aftale om at bokse den 3. december på Cardiff's Principality Stadium.

Frank Warren, der er promoter for Tyson Fury, har en klar forventning om, at kampen kommer til at sætte ny rekord. Han tror nemlig, at den vil sælge 2 million PPVs, hvilket vil slå den nuværende britiske rekord på 1,5 millioner.

"I årevis har vi ønsket, at dette skulle ske, og vi var tæt på før, men nu ser det ud til at være på tide, det endelig vil ske," siger Frank Warren til Daily Star.

"Sikke en fornøjelse for britiske fans, at det også vil finde sted på disse kyster."

"De fortjener det for at have støttet Tyson - og Joshua for den sags skyld - i årevis, og vi håber, når det hele er underskrevet, at så mange som muligt kan få fat i billetter."

"Det vil smadre alle PPV-rekorder, og vil være en af ​​årets sportsbegivenheder. Det siger noget i betragtning af, at England også vil spille i Qatar samtidig."

"Men vi tror på, at denne kamp vil være lige så stor, og at hele Storbritannien vil stoppe op for at se den. Faktisk tror jeg, at det også vil fange verdens interesse."