Logan Paul skal i ringen med en vaskeægte WWE-legende. Det siges nemlig, at han skal kæmpe mod ingen ringere end Roman Reigns ved Crown Jewel i november.

Den amerikanske YouTube-stjerne har underskrevet en lang kontrakt med WWE, hvor han har opnået stjernestatus på meget kort tid.

LÆS OGSÅ: Eddie Hearn med stikpille til Fury: Man ved aldrig

En måned efter at have underskrevet sin kontrakt, kæmpede han ved SummerSlam, hvor han vandt over The Miz.

Her var der mange fans, der var positivt overraskede over at se den 27-årige Logan Pauls evner i ringen, hvorfor han også endte med at stjæle showet.

Fredag delte Logan Paul et opslag på de sociale medier, at der vil være en ‘stor nyhed’ i det næste afsnit af SmackDown.

Og ifølge F4WOnline ser det nu ud til, at Logan Paul skal kæmpe mod den regerende WWE Universal og WWE Champion Roman Reigns.

WWE har selv meldt ud på Twitter, at der vil være et pressemøde lørdag, hvor det forventes, at de vil bekræfte kampen. Paul vs Reigns vil være hovedkampen for pay-per-view-begivenheden, der skal finde sted i Riyadh i Saudi-Arabien den 5. november.

LÆS OGSÅ: Boksebrag nærmer sig: Forventer kontrakt indenfor nærmeste fremtid

Der er endnu ingen af de to, der officielt er blevet præsenteret til oktobers Extreme Rules PPV-begivenhed, lyder det fra The Sun, hvilket skaber yderligere spekulation om en kamp i november.