Giver grønt lys for kamp mellem Wilder og Joshua

Af: Nicolai Busekist

|

10/08/2022 09:57

Mest læste i dag

En kamp mellem Anthony Joshau og Deontay Wilder, som mange boksefans har ventet på i mange år, kan potentielt blive en realitet i fremtiden.

Joshua har nemlig fået grønt lys til at kæmpe mod Wilder. Og det grønne lys gælder også, selvom han skulle ende med at tabe sin revanchekamp mod Oleksandr Usyk.

Den britiske boksestjerne går i ringen med ukrainske Usyk den 20. august i Saudi-Arabien, hvor han skal forsøge at tage revanche efter nederlaget i september sidste år.

Vinder han, vil han også genvinde sine WBA-, IBF- og WBO-bælter. Hertil vil det også sætte ham med kurs mod en kamp mod WBC-mester Tyson Fury.

Ender det derimod med, at han taber for anden gang i træk, vil det efterlade ham på et rekordlavt niveau.

På trods af dette, vil Deontay Wilders Hall of Fame-manager, Shelly Finkel, stadig være interesseret i at sætte en kamp op mellem de mangeårige rivaler.

"Jeg mener, at ​​den kamp vil være enorm, selvom han taber til Usyk," lød det fra Finkel til SunSport.

Den 36-årige Deontay Wilder har ikke været i ringen, siden han tabte til 33-årige Tyson Fury i deres trilogikamp i Las Vegas sidste år i oktober.

Meget tyder derfor på, at Anthony Joshuas næste modstander vil blive defineret af, om han ender med at vinde eller tabe kampen den 20. august mod Usyk.